gaan__komen_contructie_1.jpg
WerkwijzeHoe komen de projecten van Staessens & Co tot stand? Met partners die zich soms onverwacht aandienen, een schat aan verhalen in de eigen stad Rotterdam of juist daarbuiten, organisaties die hun communicatie op een andere manier willen inrichten door audio in te zetten - overal liggen verhalen die verteld willen worden.

Met humor en een persoonlijke benadering gaat Wim Staessens met zijn team aan de slag. Professioneel, want gedreven door ervaring, maar altijd weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat: dat levert de beste resultaten op. Mensen achter de microfoon uit hun schulp laten kruipen, voor de beste quotes en een bijzondere band met de betrokkenen. Met achteraf soms nog een visuele vertaalslag, in een installatie of speciaal ingerichte ruimte.

 

Of het nu gaat om Gesproken Portretten in opdracht, een intensief educatieproject of een heel zichtbaar theaterstuk: de bevlogenheid van Staessens & Co is overal even groot, en de kwaliteit van het product klinkt door in iedere soundbite.

 
Adres Wim Staessens